اهمیت طراحی ویلا

اهمیت طراحی ویلا

اگر قصد ساخت و ساز دارید، احتمالا دچار تردید شده باشید که چرا باید قبل از ساخت ویلا کار را به یک طراح سپرد تا ساختمان شما را طراحی کند؟
و یا شاید با دیدن عکس و نمونه کارهای متعدد، عکسی را بپسندید و همان را بخواهید در ساختمانتان پیاده سازی کنید و با این تصور که دیگر نیازی به طراحی ندارید کار اجرا را شروع کنید، این روند بر خلاف طرز فکر کارفرمایان هزینه را تا چند برابر بیشتر افزایش میدهد چون اگر در مناطقی قصد ساخت دارید که شهرداری دارد باید به ضوابط مسلط باشید، مقدار تهیه مصالح و متریال را بدانید، سازه پروژتان سبک سازی یا بهینه شده باشد و …. که دانستن این موارد در هزینه و زمان صرفه جویی میکند.
همچنین ملکی که طراحی داخلی، طراحی نما و حتی طراحی محوطه خوبی داشته باشد در نهایت ارزش بیشتری خواهد داشت و همه این مواردی که ذکر شد در نهایت به نفع کارفرما است.
در این مقاله در رابطه با اهمیت طراحی و خسارت های ناشی از عدم انجام آن میپردازیم.

اهمیت طراحی

انجام طراحی قبل از استارت پروژه خطای کار را  به حداقل میرسد.
هنگامی که کار را به طراح متخصص در این زمینه میسپارید خروجی کار نقشه و جزئیاتی است که شما بر مبنای آن کار ساخت و‌ساز را شروع میکنید.
مواردی مانند ارتفاع هر طبقه، مساحت هر فضا طبق ضوابط و استاندارد ها، طراحی سقف کاذب، خرید متریال به مقدار مورد نیاز، موارد سازه ای، جانمایی کلید و پریز و برق کشی ساختمان، جانمایی لوله های آب و فاضلاب و مکانیک ساختمان و …همگی این موارد در مرحله طراحی باید انجام شود.و شروع ساخت و ساز بدون این مدارک امکان پذیر نیست و با یک اشتباه خسارت های جبران ناپذیری رخ میدهد.
نکنه قابل توجه که بسیاری از کارفرمایان از آن بی خبراند این است که طراحی غیر اصولی باعث افزایش هزینه در برخی مراحل میشود. و توجه داشته باشید که طراحی در عین حال که باید طبق ضوابط و استاندارد ها پیش رود باید بهینه هم انجام شود.
مجموعه سیکاس طی تجربه چندین ساله در زمینه طراحی و ساخت در مناطق مختلف، با افتخار در تمام مراحل طراحی و ساخت ویلا کنار شما است.
جهت مشاوره با کارشناسان سیکاس تماس بگیرید.

طراحی ساختمان شامل چه مواردی است؟

شاید تصور کنید منظور از طراحی ساختمان صرفا طراحی داخلی و‌چیدمان فضای داخلی است، درصورتی که طراحی پروژه شامل موضوعات مختلفی است و یکی از این‌ موضوعات طراحی داخلی است.
طراحی ساختمان شامل موارد بسیار زیادی است که بر حسب اولویت به آن میپردازیم.

1. طراحی پلان معماری: جانمایی ستون ها، جانمایی و عرصه بندی فضاهای داخلی طبق استاندارد، ارتفاع طبقات و…
2. طراحی سازه: تعیین ابعاد تیر و ستون و المان های سازه ای، نقشه فونداسیون، مشخصات پروفیل و میلگرد های مورد نیاز برای پروژه و…
3. طراحی تاسیسات برق: جانمایی کلید و پریز، جانمایی و نوع سیستم های سرمایش و گرمایش، ترسیمات فنی الکتریکال و …
4. طراحی تاسیسات مکانیکی: جانمایی داکت و رایزر ها، مشخصات فنی لوله های آب و فاضلاب و جانماییشان و …
5. طراحی فضای داخلی: چیدمان آشپزخانه و تمام فضاهای داخلی، مشخص کردن نوع متریال ها، طراحی سقف، دیوار ها، کف و تمام المان های فضای داخلی.

6. طراحی محوطه:با توجه به اهمیت فضای باز و محوطه در ویلا، این مرحله بسیار اهمیت دارد و اگر اصولی انجام شود ضمن اینکه تبدیل به فضایی پر پتانسیل جهت سپری کردن اوقات در فضای باز می شود، در فروش ویلا نیز بسیار موثر است به این دلیل که اولین فضایی که کاربر در آن قرار میگیرد فضای محوطه است و پرداختن به این فضا تاثیر مطلوبی بر تمام افراد می گذارد.
۶ مرحله ذکر شده تمام مراحلی است که برای طراحی صفر تا صد پروژه به آن نیاز پیدا خواهید کرد.
در مقاله مراحل طراحی ویلا مفصل به بررسی این موارد پرداخته ایم.

 

هزینه طراحی ساختمان

پارامتر های متعددی روی هزینه طراحی تاثیر گذار هستند.
مثل سبک طراحی، تعداد طبقات، متراژ زیربنا و …
نکته ای که در این مرحله باید متذکر شد اهمیت سپردن کار به مهندسین و افراد متخصص در این زمینه است.
طبق تجربه کارفرمایان بسیاری به ما مراجعه کرده اند که با پرداخت هزینه بسیار اندک و پایین تر از عرف بازار کارشان طراحی شده و در اواسط مرحله اجرا درخواست طراحی مجدد از ما دارند.
اتفاقی که می افتد این است که کارفرما مجدد مجبور به پرداخت هزینه خواهد شد و هم در زمان و هم در هزینه متضرر شده است و تمام این ضررها با شخص خود کارفرما خواهد بود.
همچنین مسئله مهم تر این است که طراحی مجدد در اواسط مرحله اجرایی کار طراح را محدود میکند و بهتر است از ابتدا کار را به یک مجموعه متخصص بسپارید و در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید.

جهت اطلاع از قیمت طراحی دقیق و متناسب با پروژه با کارشناسان ما تماس حاصل بفرمایید.